Ro og fred er en luksus
Et lille eksklusivt Bed&Breakfast beliggende på den sydlige del af Ærø, tæt på gode strande. Her er fred og ro og plads til eftertanke. Om morgenen serveres morgenmad med friskbagt surdejsbrød, kaffe/te, ost, marmelade, æg fra egne høns, - alt er økologisk. Morgenmaden serveres udenfor i gården hvis vejret er til det ellers i spisestuen.

Lundebrogård er et lille landbrug med dyr, - køer, heste, høns og ænder. Vi har to dobbeltværelser og et enkeltværelse med plads til en opredning. Senge, sengetøj og håndklæder er af naturmaterialer. 

Der er  ikke køkkenfaciliteter. Der er mange gode restauranter på øen som er et besøg værd. Se på visitaeroe.dk

 

 Pris:
- Dobbeltværelse m/morgenmad 980.- DK.KR / EURO day rate
- Enkelt m/morgenmad 580.- (Opredning ekstra seng 360.-) / EURO day rate
- Minimun 2 overnatninger hele året.

- MobilePay 310878
- IBAN: 5430002610446623


Booking: Skriv en mail til book@brodsheriffen.dk eller kontakt Peter Fröhlich på mobil 51201560.

(Der må ikke medtages hunde. Folk med allergier kan føle sig tryg ved at komme her. Det gælder også maden. Husk selv at gøre opmærksom på det, hvis der er en udfordring med en allergi.)

Ærø skal opdages
Der er lange kig til horisonten og plads til eftertænksomhed og ro på Ærø. Gode ture langs stranden, de spændende museer, de små restauranter som ligger over hele øen, de historiske havnebyer.- en lille ferie til forkælelse. Besøg VisitÆrø og se de mange muligheder øen kan byde på. Busserne er gratis og afstandene er korte. Vi hjælper gerne med reservationer og anbefalinger.

Der er plads til hesten
Vi har en dejlig fold, hvor hestene kan gå hele dagen. Du skal have eget foder med, men egen miljø-hø er med i prisen. Der er gode ture til stranden ad de små veje. Overnatning hest m/hø: pr. nat 250.-

Brødsheriffen ApS / Lundebrogård
Fæstevej 4
5970 Ærøskøbing
Kort / Map